ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ

Σελίδες

Έγινε με το Padlet

11 Σεπτεμβρίου 2020

11/9/20 Ανακοίνωση και πρώτες οδηγίες

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgED0wurvmeHlhMWdtq3toWrnmtmPWlve63a5UiFq42i2phCigxbr0WWYUGNeU_PgiYLJ8R0w8mLihXfe_iI8M8EnIU-jeP0uQVoa1y8QEGolsVqYshfvlu6mmv38fPM0Fv9rUp4d1gS0Q/s1600/anakoinoseis.jpgΑνακοίνωση και πρώτες οδηγίες

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε πως ο Αγιασμός του σχολικού έτους 2020-2021 στο σχολείο μας θα γίνει την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00πμ.
Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 9:30πμ και θα αποχωρήσουν στις 10:45πμ.

Το ΚΤΕΛ Ηρακλείου –Λασιθίου θα έχει ολοκληρώσει την διαδικασία των επιμέρους συμβάσεων με τους οδηγούς και την κατανομή των δρομολογίων των μαθητών μας, σήμερα Παρασκευή 11/9 (έως το απόγευμα).

Ως εκ τούτου θα σας τηλεφωνήσουν οι οδηγοί στους οποίους θα ανατεθεί το κάθε δρομολόγιο, από σήμερα έως και το Σαββατοκύριακο.

Σε περίπτωση που δεν σας έχει τηλεφωνήσει ο οδηγός, αυτό σημαίνει πως το δρομολόγιο δεν έχει τακτοποιηθεί και βρίσκεται σε εκκρεμότητα.
(Θα τακτοποιηθεί εντός της προσεχούς εβδομάδας).

Συνεπώς αν δεν σας καλέσει ο οδηγός, μπορείτε να φέρετε εσείς τον μαθητή/τρια στον Αγιασμό, μεριμνώντας και για την αποχώρησή του/της στις 10:45.
Οι γονείς λόγω των μέτρων προστασίας κατά του COVID-19 δεν θα παρίστανται στον Αγιασμό και θα περιμένουν εκτός σχολείου.
Εάν το προαναφερόμενο δεν είναι εφικτό, μπορεί να μην προσέλθει ο μαθητής/μαθήτρια.

Την Δευτέρα 14/9 θα ενημερωθούμε για τα εκκρεμή δρομολόγια και το πότε θα τακτοποιηθούν, οπότε ακολούθως άμεσα θα σας ενημερώσουμε.

Παρακαλούμε οι μαθητές να φορούν προστατευτική μάσκα, τόσο στο δρομολόγιο, όσο και κατά την διάρκεια των μαθημάτων στο σχολείο (εφόσον οι ιδιαιτερότητες του μαθητή/τριας κατά περίπτωση το επιτρέπουν).

Συνεπώς παρακαλούμε για τα κάτωθι:

1. οι μαθητές να έχουν τουλάχιστον 2 προστατευτικές μάσκες μέσα σε διαφορετικά νάυλον σακουλάκια (ένα για να βάζουν τις χρησιμοποιημένες μάσκες και ένα για τις καθαρές).
Οι μάσκες ανά ημέρα πρέπει να αντικαθίστανται.
Καλό θα ήταν να είναι βαμβακερές (όχι μιας χρήσης) προκειμένου να μπορούν να πλυθούν για να ξαναχρησιμοποιηθούν. (πλύσιμο στους 60 βαθμούς και κατόπιν σιδέρωμα).

2. Να έχουν μία ατομική συσκευασία (μικρού) αντισηπτικού.

3. Να έχουν ένα πακετάκι αντισηπτικά μαντηλάκια, τα οποία παρακαλούμε να ανανεώνονται όταν τελειώνουν.

4. ένα μπουκαλάκι με νερό.

5. Πρωϊνό γεύμα  του μαθητή/τριας

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά!

 



 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου