9 Σεπτεμβρίου 2024

Αγιασμός Ειδικού Γυμνασίου Τετάρτη 11/9/24

 Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε πως ο Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος 2024-2025 θα τελεστεί στις 8:50 πμ στον προαύλιο χώρο της μονάδας μας.
Οι μαθητές θα προσέλθουν το πρωί στις 8:30πμ με τον οδηγό τους και θα αποχωρίσουν στις 9:30πμ πάλι με τον οδηγό τους. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συνοδέψετε οι ίδιοι τα παιδιά σας εφόσον προηγουμένως έχετε ενημερώσει τον οδηγό του δρομολογίου σας.



Το σχολείο μας την Πέμπτη 12/9 και την Παρασκευή 13/9 θα λειτουργήσει με 3 διδακτικές ώρες (8:15-11:00).

Σε όσους μαθητές τα δρομολόγια έχουν ήδη τακτοποιηθεί, θα προσέλθουν κανονικά το πρωί στις 8:15 με τον οδηγό τους και θα αποχωρίσουν στις 11:00 με τον ίδιο τρόπο.
Εάν κάποιος γονέας επιθυμεί, μπορεί αυτές τις δύο μέρες, να φέρει το πρωί και να παραλάβει στο σχόλασμα  ο ίδιος τον μαθητή/μαθήτρια, ενημερώνοντας πάντα τον οδηγό.
Για το ωρολόγιο πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας θα ενημερωθείτε την Παρασκευή.
Όταν ένα δρομολόγιο οριστικοποιείται, θα επικοινωνεί μαζί σας ο οδηγός που θα το εκτελεί. Κρατήστε το όνομα και το τηλέφωνό του για να συννενοείστε.
Αν δεν σας καλέσει σήμερα ή αύριο, σημαίνει πως το δρομολόγιο δεν έχει ακόμη τακτοποιηθεί και πρόκειται να τακτοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.
Διευκρινίζουμε ότι αρμόδιος φορέας για την κατανομή των μαθητών στα δρομολόγια είναι το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου.

Αναφορικά με τα ατακτοποίητα δρομολόγια θα μας ενημερώσει εμάς το ΚΤΕΛ την Τετάρτη. Δυστυχώς νωρίτερα δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα.
Στην περίπτωση που δεν έχει τακτοποιηθεί  ακόμη το δρομολόγιο του παιδιού σας και εσείς δεν μπορείτε να το φέρετε και να το πάρετε οι ίδιοι τις προαναφερόμενες ώρες, μπορεί ο μαθητής/μαθήτρια να μην προσέρχεται στο σχολείο έως ότου τακτοποιηθεί το δρομολόγιό του (δεν θα προσμετρηθούν οι απουσίες αυτές).

Είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα  2810213569 και  2810213514 και στο mail του σχολείου:  mail@gym-eid-irakl.ira.sch.gr

Παρακαλούμε να ελέγχετε συχνά τα mail σας.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά!

Ο Διευθυντής
Μανίκας Σωτήρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου