ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ

Σελίδες

Έγινε με το Padlet

14 Μαρτίου 2023

Επίσκεψη τμήματος της Α' Τάξης του Ενιαίου Λυκείου Μελεσών στο σχολείο μας (Παρουσίαση - Θεατρικό Οδύσσειας) (14-03-2023)

Την Τρίτη είχαμε τη χαρά να επισκεφθεί το σχολείο μας ένα τμήμα της Α’  Λυκείου του ΓΕΛ Μελεσών. Στο πλαίσιο ενός πολιτιστικού προγράμματος,  οι μαθητές του Λυκείου παρουσίασαν με ιδιαίτερη μαεστρία στα παιδιά της Α’ Γυμνασίου, ένα κομμάτι από τη ραψωδία «ε» της Οδύσσειας του Ομήρου.

Με εναλλακτικό τρόπο και ιδιαίτερες θεατρικές ικανότητες, ο πολυμήχανος Οδυσσέας, η νεράιδα Καλυψώ, ο ψυχοπομπός Ερμής πήραν μορφή, τραγούδησαν στη σκηνή με την πολύτιμη βοήθεια δύο ταλαντούχων μαθητών της μουσικής ορχήστρας του Λυκείου και μας πέρασαν το μήνυμα πως η Ιθάκη θα δίνει πάντα το όμορφο ταξίδι, θα είναι η ευκαιρία να ταξιδέψουμε και να γνωρίσουμε καινούριους τόπους, ανθρώπους  και  εμπειρίες.

«Άντε να λύσουμε… να ξεκινήσουμε…» ... τραγουδήσαμε,  χορέψαμε όλοι μαζί και δώσαμε την υπόσχεση μετά από αυτή τη μοναδική γνωριμία να ξανασυναντηθούμε πάλι όλοι μαζί στους δικούς τους όμορφους τόπους, στις Μελέσες.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους από το Λύκειο γι’ αυτήν την υπέροχη προσπάθεια που έκαναν με τους μαθητές τους και μοίρασαν και σε μας αυτό το καταπληκτικό  αποτέλεσμα!

Καλώς να σμίξουμε και πάλι αγαπημένοι μας φίλοι! 































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου