ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ

Σελίδες

Έγινε με το Padlet

10 Μαΐου 2021

Τιμητική Διάκριση του Ειδικού Γυμνασίου στον Διαγωνισμό αφίσας με θέμα «Η άσκηση είναι φάρμακο»

Πανελλήνιος  Μαθητικός  Διαγωνισμός  Αφίσας με θέμα
«Η άσκηση είναι φάρμακο», που οργάνωσε το Εθνικό Κέντρο
Exercise is Medicine-Greece

 
        Η αφίσα των μαθητών μας που διακρίθηκε στον Διαγωνισμό

Το Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου συμμετείχε στον Πανελλήνιο  Μαθητικό  Διαγωνισμό  Αφίσας με θέμα «Η άσκηση είναι φάρμακο». Στο διαγωνισμό υποβλήθηκαν 175 έργα ζωγραφικά και ψηφιακά από 69 Γυμνάσια και Λύκεια της Ελλάδος.

Οι μαθητές κλήθηκαν να εμπνευστούν από τα οφέλη της άσκησης στην υγεία, να δημιουργήσουν αφίσα συνοδευόμενη από σχετικό μήνυμα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και προτροπή των συνομηλίκων τους προς τη συστηματική σωματική δραστηριότητα.

Οι μαθητές  Χαλκιαδάκης Ιωάννης  και Κορναράκης Σταύρος , με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής και Καλλιτεχνικών, κα Τουπογιάννη Μ. και κα Λυρώνη Εμμ.  αντίστοιχα,  δημιούργησαν  την αφίσα  με τίτλο: 
«Κάνε άσκηση. Μονόδρομος για την Υγεία!!»


Οι μαθητές μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες, ανταποκρίθηκαν στο διαγωνισμό και με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το έργο τους διακρίθηκε από την κριτική επιτροπή.

 

Σήμερα, Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. έλαβε χώρο η  τελετή βράβευσης διαδικτυακά, όπου οι μαθητές μας συμμετείχαν στη διαδικασία της παρουσίασης των έργων  τους στους μαθητές των άλλων σχολείων της Ελλάδος και απόλαυσαν τις εξαιρετικές δημιουργίες τους.




 κυλήστε τη ροδέλα του ποντικιού για να δείτε το δελτίο τύπου



Η ανάρτηση των βραβευθέντων έργων βρίσκεται στην ιστοσελίδα του εθνικού κέντρου «Exercise is Medine-Greece” στην ενότητα «Δράσεις στην Παιδεία» https://exerciseismedicine.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%ae-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%ce%af%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d/

 

στο σύνδεσμο: ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΑ ΕΡΓΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου