ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ

Σελίδες

Έγινε με το Padlet

31 Μαρτίου 2021

Ο Γιώργος Πρίντεζης στην παρέα των "Ει" δημοσιογράφων (31-3-2021)

 

Συχνά λέγεται ότι η θέληση είναι το πιο δυνατό «όπλο» που έχει κανείς στη διάθεση του.Έτσι, στην περίπτωση που αυτή κατευθύνει τις πράξεις του, σχεδόν όλα είναι δυνατά.

Οι μαθητές λοιπόν του Ειδικού Γυμνασίου Ηρακλείου απέδειξαν το παραπάνω για μια ακόμη φορά, αναδεικνύοντας παράλληλα το δημοσιογραφικό τους ταλέντο!


Ειδικότερα, οι μαθητές των τμημάτων Β1 και Γ1 προχώρησαν στην καταγραφή μιας νέας συνέντευξης, που ακολούθησε εκείνη που παραχώρησε ο αθλητικός δημοσιογράφος κ. Νίκος Παπαδόπουλος μερικές εβδομάδες νωρίτερα.
Αυτή τη φορά ο εκλεκτός καλεσμένος των νεαρών δημοσιογράφων του σχολείου μας ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης, παίκτης καλαθοσφαίρισης τόσο της ομάδας του Ολυμπιακού όσο και του αντιπροσωπευτικού ιδρύματος της Εθνικής Ελλάδος.
Η συνέντευξη, που καταστάθηκε εφικτή χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία, περιλάμβανε ερωτήσεις που αφορούν τόσο την ψυχολογία των αθλητών μετά την έκβαση των αγώνων όσο και τις αλλαγές που επέφερε ο COVID στην αθλητική πραγματικότητα.
Ο κ. Πρίντεζης συνομίλησε με τους μαθητές, δίνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν και μοιράζοντας πολλά χαμόγελα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Πρίντεζη για την αποδοχή της πρόσκλησης μας και τη συμβολή του στην προσπάθεια των μαθητών μας να εκπληρώσουν το δημοσιογραφικό τους έργο.
Άλλωστε η ικανοποίηση των «ΕΙ»δικών δημοσιογράφων εν καιρώ covid19, αντανακλάται και σε όσα οι ίδιοι δήλωσαν μετά το πέρας της συνέντευξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου