ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ

Σελίδες

Έγινε με το Padlet

18 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18-10-2020

 














Κυριακή 18-10-2020
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,


κατόπιν σημερινής πληροφόρησης μας, από τον Προϊστάμενο του συστεγαζόμενου Ειδικού Δημοτικού Κωφών και Βαρήκοων Ηρακλείου, σας ενημερώνουμε πως ανιχνεύθηκε θετική σε κορωνοιό εκπ/κός του οικείου Ειδικού Δημοτικού.

Αφού ακολουθήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα έγγραφης ενημέρωσης, αλλά και τηλεφωνικών επικοινωνιών του Δ/ντή του Ειδικού Γυμνασίου και του Προϊσταμένου του Ειδικού Δημοτικού με  τον αρμόδιο  Αν. Προϊστάμενο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας Περιφερείας Κρήτης, σας γνωρίζουμε πως το Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου θα λειτουργεί κανονικά.

Επίσης σας ενημερώνουμε πως αύριο ημέρα Δευτέρα 19/10/2020, θα γίνει καθαρισμός και απολύμανση όλων των χώρων του σχολικού κτηρίου από το προσωπικό καθαριότητας της σχολικής μονάδας, ο οποίος θα έχει ολοκληρωθεί πριν την πρωινή προσέλευση των μαθητών.
Ενώ επιπροσθέτως θα αιτηθεί η Δ/νση του Ειδικού Γυμνασίου προς την Σχολική Επιτροπή Δ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ηρακλείου, την κατ΄ επείγουσα διενέργεια απολύμανσης όλων των χώρων του σχολικού κτηρίου και προαυλίων, από εγκεκριμένη απολυμαντική εταιρεία.

                                                                                                    Με εκτίμηση

                                                                                                       Ο Δ/ντής

                                                                                  του Ειδικού Γυμνασίου Ηρακλείου

                                                                                                Σωτήρης Μανίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου