ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ

Σελίδες

Έγινε με το Padlet

14 Ιουνίου 2020

Καλό καλοκαίρι!


13/6/2020
Αγαπητοί γονείς /κηδεμόνες
Σας ενημερώνουμε πως οι ετήσιοι έλεγχοι σχολικής επίδοσης των μαθητών/τριών σχολικού έτους 2019-20, θα αποσταλούν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας.
Τα απολυτήρια των αποφοίτων μαθητών/τριων της Γ΄ τάξης θα αποσταλούν υπηρεσιακά στο ΕΝΕΕΓΥΛ Ηρακλείου. Παρακαλούμε μετά τις 21/06 και μέχρι τις 26/06,επικοινωνήστε με το ΕΝΕΕΓΥΛ (2810 232117), προκειμένου να ενημερωθείτε για τις δικές σας ενέργειες, αναφορικά με την εγγραφή του μαθητή/τριας στην σχολική μονάδα της επόμενης σχολικής βαθμίδας .  
Η Δ/νση και το προσωπικό του σχολείου μας, σας ευχαριστεί για την συνεργασία, ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη  περίοδο που διανύσαμε κατά το φετινό διδακτικό έτος.
Λυπούμαστε που για πρώτη φορά ύστερα από τουλάχιστον δέκα σχολικά έτη, λόγω των εφαρμοζόμενων αναγκαίων υγειονομικών μέτρων προστασίας από τον COVID-19, δεν ήταν εφικτή η πραγματοποίηση των εορταστικών σχολικών μας εκδηλώσεων, με τις οποίες παραδοσιακά ολοκληρώνεται η  σχολική χρονιά..
Ευχαριστούμε το Προεδρείο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για τα όμορφα αναμνηστικά  μπλουζάκια, που μερίμνησε και τύπωσε για τους αποφοίτους μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης του σχολείου μας, καθώς και για την γενικότερη στήριξη των εκδηλώσεων μας.
Ευχόμαστε στους απόφοιτους μαθητές/τριες που αποχωριζόμαστε, καλή συνέχεια στην σχολική τους πορεία στην επόμενη σχολική βαθμίδα
Να έχετε όλοι ένα καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι

Με εκτίμηση
Η Διεύθυνση, οι Εκπαιδευτικοί, οι Ειδικοί Εκπαιδευτικοί, οι Ειδικοί Βοηθοί
του Ειδικού Γυμνασίου Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου