ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ

Σελίδες

19 Σεπτεμβρίου 2019

Ανακοίνωση 19-9-2019


Aγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε πως αύριο ημέρα Παρασκευή 20/09  στο πλαίσιο της ημέρας  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, ο Δήμος Ηρακλείου διοργανώνει επίδειξη  αθλημάτων από παραολυμπιακούς αθλητές ΑΜΕΑ, στον πεζόδρομο εμπρός από τα  Δικαστήρια. Το σχολείο μας (μαζί με άλλα σχολεία) προσκλήθηκε και θα μεταβεί με το σύνολο των μαθητών στην οικεία παρουσίαση.   
Oι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο την συνήθη ώρα και με τα συνήθη μεταφορικά μέσα, θα γίνει η πρώτη διδακτική ώρα και εν συνεχεία στις 9.30 θα μεταφερθούμε με δύο τουριστικά λεωφορεία στον χώρο της επίδειξης.
 Από εκεί μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης θα αποχωρήσουμε με τα τουριστικά λεωφορεία στις 12.30 και θα επιστρέψουμε στο σχολείο. 
Οι μαθητές τέλος θα αποχωρήσουν κανονικά με τα συνήθη δρομολόγια τους για τις οικίες τους. 
Όσοι από τους γονείς δεν συναινείτε σε αυτή την μετακίνηση παρακαλούμε να κρατήσετε τον μαθητή /τρια στο σπίτι. Ζητούμε συγγνώμη για αυτή την ενημέρωση της τελευταίας στιγμής αλλά δυστυχώς ο Δήμος  μας ενημέρωσε μόλις σήμερα Πέμπτη 19/09.
 Οι μαθητές να μην κρατούν σχολική τσάντα, να έχουν μαζί τους νερό και πρόγευμα ή χρήματα προκειμένου να τα προμηθευτούν. Επίσης καλό θα είναι να φορούν αθλητικά ρούχα και παπούτσια. 
Ευχαριστούμε      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου