ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ

Σελίδες

26 Μαρτίου 2018

Δωρεάν Σεμινάριο της Δράσης «Προστάτεψε το παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα», με τον κ.Μ. Σφακιανάκη

Δωρεάν Δράση επιμορφωτικών σεμιναρίων "Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό ΄Εγκλημα" με κεντρικό ομιλητή τον κύριο Μανώλη Σφακιανάκη.
(
Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του Cyber Security International Institute (CSI))



























Η Πανελλαδική Δράση των δωρεάν επιμορφωτικών σεμιναρίων έχει ως σκοπό να επιμορφώσει και να ενημερώσει γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς, παιδοψυχολόγους, ειδικούς, παιδιά και όποιον άλλο ενδιαφερόμενο σχετικά με τους κινδύνους του ηλεκτρονικού εγκλήματος στη σύγχρονη εποχή και τους τρόπους προστασίας των παιδιών από αυτό.
Έχοντας πραγματοποιήσει ήδη έξι σεμινάρια σε Πειραιά, Μαρούσι, Αθήνα-κέντρο, Πάτρα, Τρίπολη και Βόλο με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι πολύ μεγάλη, το Ηράκλειο Κρήτης είναι η έβδομη πόλη που επισκέπτονται οι ομιλητές, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για την προστασία των παιδιών από το ηλεκτρονικό έγκλημα.
Το δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 18:30 στην αίθουσα Καστελλάκη (Κορωναίου 9). 
Για την παρακολούθηση του δωρεάν σεμιναρίου είναι απαραίτητη η δωρεάν εγγραφή σας στο https://prostatepse.gr/ ή τηλεφωνικά στο 210 77 097 77. 
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους ενήλικες.
Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά κάθε ηλικίας.












Ιστοσελίδα δράσης: https://prostatepse.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου